You are currently viewing <strong>Kosaras bérlés egyszerűen, remek áron</strong>

Kosaras bérlés egyszerűen, remek áron

A magasban végzendő munkák pont elég bonyodalmat okoznak ahhoz, hogy jól jöjjön a kosaras bérlés egyszerűen és gördülékenyen. Mi kezelő személyzetet is biztosítani tudunk, hogy a munka mégkönnyebben megvalósítható legyen. Árainkat igyekszünk ügyfélbaráti módon megállapítani, így nem kell túlzó kiadásokra számítani mikor emelőkosaras autóval könnyítené saját dolgát. Weboldalunkon található elérhetőségeinket szívesen adunk felvilágosítást és a kosaras autó megrendelésre is lehetőség van telefonon vagy e-mailben.

kosaras_berles

A kosaras bérlés menete

Ha a kosaras bérlés mellett dönt, akkor két lehetőség közül választhat. Vagy megnézi weboldalunkon, milyen autókat tudunk biztosítani és milyen feltételekkel, majd az Önnek szükséges autót kiválasztva keres fel minket. Vagy pedig azonnal telefonál és elmondja, milyen munkálatokhoz kér magaslati segítséget. Amennyiben még nem tudja pontosan, hogy milyen magasságba kell emelni, mondja el a részleteket és mi valószínűleg tudjuk, mely autónkat érdemes küldeni. Természetesene egyszerűbb, ha kideríti, pontosan milyen magasságba, hány főt vagy mekkora súlyt emelne, hiszen akkor sokkal rövideb beszélgetés elég a megrendeléshez és kisebb a hibalehetőség.

16-tól 32 méterig tudunk emelést vállani, autónk kosara 30 fokkal elfordítható és maximum 200 kg súlyt emel. Ez a magasság és teherbírás bőven elegendő mindenféle magasban végzendő szerelési, karbantartási munkához. Bérelhet rövid időre, de hosszabb időnk keresztül tartó munkákhoz is.

Weboldalunkon megtalálja az „ajánlatkérés” gombot, valamint elérhetőségeinket, melyeken az emelőkosaras autó bérlés egyszerűen megoldható.

A kosaras autó bérlésének ára

A kosaras bérlés ára több tényező függvényében változik. Mely autónkat kéri, milyen időtartamra, milyen kiegészítő szolgáltatásokat venne igénybe hozzá? Mivel minden munka egyedi, árszabásunk hiába fix szorzókkal történik, mégis egyedi végösszegeket kapunk. Ne késlekedjen, a pontos árakról kérjen bővebb tájékoztatást telefonon vagy e-mailben, esetleg kérjen rögtön ajánlatot. utóbbi, azaz az ajánlatkérés akkor sikeres, ha legalább néhány tényezőt ismer a közelgő munka kapcsán. Milyen magasság, milyen jellegű munka és hol igényli az emelőkosaras autó segítségét?

Magasban végzendő munkákhoz, vagy nehezen hozzáférhető helyekhez nálunk a kosaras bérlés egyszerűen megoldható és árainkkal is meg lesz elégedve. Hívjon most, hogy biztosan legyen szabad autónk a kívánt időpontban!