You are currently viewing Kosaras bérlés 32 méteres magassághoz

Kosaras bérlés 32 méteres magassághoz

A kosaras bérlés sokszor nélkülözhetetlen.  Az emelőkosaras autók elengedhetetlen eszközei a modern építőiparnak, karbantartásnak és rengeteg más iparágnak. A 30 méteres munkamagasságot elérő óriások elérik a magasabb épületek legtetejét is. Nyilván egy 58 méter magas templomtoronyhoz már nem elég, ahogy a 70 métert meghaladó szélturbina javításához sem, de előbbit ipari alpin technikával is meg lehet oldani, utóbbira pedig inkább felmásznak. De akkor pontosan milyen munkákhoz van szükség a körülbelül 30 méteres magasságra? Nézzünk pár példát!

Épületek és szerkezetek, amik javításához kosaras bérlés szükséges

Tízemeletes társasház: A modern társasházak gyakran elérik a 10 emeletet, ami nagyjából 30 méteres magasságnak felel meg. A mi 32 méterig emelő kosaras autónk a legfelső emeletek külső munkálataiban nagy segítség.

kosaras bérlés 32 m

Templomok: Sok templom tornya eléri vagy meghaladja a 30 méteres magasságot, de az épület számos pontján végzett munkához alkalmasak a mi 32 méteres emelőkosaras autóink.

Irodaépületek: Modern vagy régi típusú irodaépületek esetén a külső munkálatokhoz nagy segítség az emelőkosaras autó.

Intézmények és közintézmények: Egy többemeletes iskola, egy egyetemi épület vagy egy városháza, esetleg bíróság nem ritkán eléri a 30 méteres magasságot vagy meghaladja azt.

Színház: A színházak épületei gyakran 30 méter magasak, vagy annál is magasabbak. Ilyen például a Magyar Állami Operaház, ami 38 méter magas. A Nemzeti Színház a maga 33 méterével vagy a Katona József Színház, ami 29 méteres.

Szerkezetek, amik külső javításához 30 méterre is kell felmenni

Hidak: Sok híd pillére 30 méter magas, vagy annál is magasabb. Azonban a hidak karbantartási munkálatai során sokszor nem kell 30 méternél magasabbra menni, így ezekhez a 32 méteres kosaras bérlés tökéletes megoldás.

Szélenergia-tornyok: A legmagasabb szélturbinák tornyai akár 100 méter magasak is lehetnek, de 30 méteres magasságú darabokkal is találkozhatunk.

Távvezetékek: A távvezetékek tartóoszlopainak javítására elkél a 32 méteres kosaras autó.

Hatalmas fák: Egyes fa típusok esetén nem ritka a 30 méteres magasság, így ezek karbantartása nem egyszerű. ha meg kell nyírni a távvezetékek vagy épületek miatt, ha veszélyesen elkorhadt pár ága, jól jön a 32 méteres emelőkosár. Főleg, amikor olyan ágat kell visszanyesni, ami a törzstől igen távolra nyúlt. mert ezen ágak esetén az alpin favágás nem jöhet szóba, hiszen nincs min a munkaterülethez mászni.

Színpadépítés: Nem ritka a gigászi magasságú színpadi szerkezet, úgyhogy egy könnyen mozgó és szerelés után gyorsan távozó emelőkosaras autó nagy segítség ezek felépítésében.

Víztornyok: A víztornyok változó magasságúak és kialakításúak. Sokhoz elegendő a 32 méteres kosaras bérlés, így biztonságosan végezhetőek a külső munkálatok.

A mi, jól karbantartott, korszerű, stabil és bivalyerős kosaras autónk 32 méteres magasságig 200 kilót felvisz és a kosár elforgatható. Ha szeretné, hogy a magasban végzett munka biztonságos, hatékony, gyors és kényelmes legyen, akkor a kosaras bérlés a megoldás!