You are currently viewing Emelőkosaras autó bérbeadás épületkarbantartáshoz

Emelőkosaras autó bérbeadás épületkarbantartáshoz

Az emelőkosaras autó bérbeadás épületek karbantartásához is gyakran igénybe vett szolgáltatásunk. Ez nem is meglepő, hiszen számos épület magasan fekvő részeihez, kiszögelléseihez igen nehéz hozzáférni. Az állványozás és a létrás megoldás sok helyen nem megoldható vagy nem elég biztonságos, az épületen való közlekedés, mászás pedig kimondottan veszélyes. Ilyenkor nincs más út: ha el szeretnénk végezni a munkát sérülés mentesen, egy erős, megbízható kosaras autót kell bérelni.

Miért éri meg kosaras autót bérelni?

emelokosaras_auto_berbeadas

Az emelőkosaras autó bérbeadás épületkarbantartáshoz az egyik legbiztonságosabb, leggyorsabb megoldás. A kosarak 200kg-t emelnek, így akár több szakember vagy jelentős mennyiségű alapanyag, esteleg nehéz szerszámok, eszközök is felvihetők. Egy ablakcsere utáni külső karbantartás viszonylag sok alapanyagot és több serszámot is igényel, de példásul a tetőszerkezet renoválásához biztosan több szakemberre van szükség, meg esetleg faanyagra, palára, cserépre és szerszámokra. Emelje könnyedén, egyszerűen és egyszerre! Az emelőkosaras autó bérbeadás szolgáltatásunk népszerűsége többek közt annak is köszönhető, hogy számos munka kívánja meg az efféle segítséget, azonban csak nagyon kevesek tehetik meg, hogy megvásárolnak és fenntartanak egy kosaras autót. Magánszemélyek aligha, kisvállalkozók is csak ritkán birtokolnak elég erős, elég magasra emelő kocsit, hiszen horribilis összegbe kerül és nagyon magas a fenntartási költsége. Emelőkosaras autóra csak akkor érdemes beruházni, ha alaposan kis is lesz használva és megtérül az ára. Még vállalkozók, céges is inkább bérelnek, mint vásárolnak, főleg, amikor csak egy-egy munkafolyamat részét képezi a kosaras autóval történő munkavégzés.

Miért vásárolna bárki, ha jó áron bérelhet és csak a tényleges munkavégzés jelent költséget, a fenntartás más pénztárcáját dézsmálja? Nálunk megfizethető árakat, masszív autót, többféle lehetőséget, kiegészítő szolgáltatásokat és igazán segítőkész, szakértő, profi csapatot talál, ha megkeres minket az emelőkosaras autó bérbeadás szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Hívjon vagy írjon még ma, hogy biztosan legyen szabad kapacitásunk akkora, amikorra Önnek a legjobb!

16-32 méteres emelőkosaras autó bérbeadás egyszeri vagy hosszabb távú együttműködéshez

Az emelőkosaras autó bérbeadás szolgáltatásunkkal egyszeri megrendelés esetén is maximumot kapja, de lehetőség van akár hosszútávú vagy időszakos együttműködésre is. Lehet szó kétszintes házról, csarnokról vagy raktárról, a 16 méteres emelőnk felviszi a kellő magasságba. Ezzel az emelővel már a felsővezetékek karbantartása vagy az azok épségét fenyegető fák megnyírása is lehetséges. 18-as autónk alkalmas 2 szintes házak tetőszerkezetének renoválásához, köztéri szobrok karbantartásához. Oldalirányú emelést 20 méterig tudunk biztosítani, amely magassággal 3 szintes épületek karbantartása is megoldható, valamint óriásplakát, molinó kihelyezése is kényelmes. Az extra magas, 32 méteres emelőnk tornyok, kémények karbantartásához remek. Ha egész utcát vagy lakóparkot rakna rendbe, ha építkezésekhez szeretne egy megfizethető és problémamentes megoldást, keressen minket bátran. Emellett persze akkor is hívhat, ha eseti megrendelő lesz és egyetlen munkálathoz kívánja igénybe venni emelőkosaras autó bérbeadás szolgáltatásunkat.