You are currently viewing Emelőkosaras autó zöldterület gondozáshoz

Emelőkosaras autó zöldterület gondozáshoz

Az emelőkosaras autó zöldterület gondozáshoz kiemelkedően hatékony eszköz.  kiemelkedő eszközök a zöldterület gondozásában. Cégünk lehetőséget kínál az emelőkosaras autók bérlésére, amelyek segítségével gyorsan, kényelmesen és biztonságosan végezhetők a magasban végzett munkálatok. Mikor jön jól az emelőkosaras autó a zöldterület gondozásához? És miért jó tőlünk bérelni? Erről szól ez a blogbejegyzés.

Mit adhat az emelőkosaras autó zöldterület gondozáshoz?

Mindenekelőtt kényelmet, biztonságot és gyorsaságot. A magasban végzendő munkák dinamikusan készülnek, ha a kerekeken gurulunk egyiktől a másikig. A kosaras autó bérlés másik előnye, hogy kosaraink elforgathatóak és oldalirányú emelést is biztosítunk. Ezáltal aligha akad olyan fa, partoldal vagy köztéri lámpára, oszlopra szerelt virágtartó, amit ne érnénk el. Sőt! a házfalakra felfutó vadszőlő vagy borostyán sem maradhat ki a gondozásból, még többemeletnyi magasban sem. Egyetlen pontból kiindulva több pontot is könnyedén megközelíthet, ha profi kezelőnk és nagy teherbírású kosarasunk segíti.

Milyen zöldterületi munkákhoz jó a kosaras bérlés?

emelőkosaras autó zöldterület gondozáshoz

Fák és egyéb növények metszése nehéz feladat, ha nagy magasságokról van szó. A létra aligha megfelelő megoldás köztéren vagy ott, ahol sok külön növény ápolását kellene elvégezni. A létra ingatag, ráadásul állandóan odébb cipelni, akár egyetlen fa körül is, igen megterhelő. Emellett nagyon lassú is. Ha különösen magas fáról van szó, az emelőkosaras autó zöldterület gondozáshoz lett teremtve! Szépen apránként lehet haladni, könnyedén váltva a magasságot, szöget és irányt. Ha kész, semmiből sem tart átnyergelni a következő fára és még csak odébb sem kell gurulni az oldalemelésnek köszönhetően.

A magas pázsitnyírás nem könnyű munka, főleg a meredek partoldalak esetében vagy ott, ahová a feljutás nem elég stabil. Az emelőkosaras autó bérlés itt is gyors és hatékony megoldás. Kezelje könnyedén a domborzati kihívásokat egyszerűen egy biztonságosan odaemelt kosárból!

Tetőn kinőtt növényzet vagy oldalfalon felfutó növények? Az emelőkosaras autó zöldterület gondozáshoz ilyen esetekben is jól jön.

A köztéri virágdekorációk elhelyezése és a növények ápolása sokat ad egy település utcaképéhez. Sok helyen látunk oszlopokra szerelt virágtartókat, amelyek nagyon szépek, de iszonyú nehéz feljutni a növényekhez. Az kosaras bérlés egy csapásra megoldja a locsolás, virágtelepítés gondját. Gyorsan, végezhetünk akár több utcányi munkával is egyetlen nap alatt.

Cégünk rugalmas, biztonságos és hatékony lehetőséget kínál, ha a kosaras autó zöldterület gondozáshoz kell. Akár 32 méteres magasság, emelés oldalirányba 21 méterig, 200 kg felvitele, egyszeri vagy rendszeres együttműködés…velünk bármit megvalósíthat!