You are currently viewing Mikor jön jól az emelőkosaras autó bérlés?

Mikor jön jól az emelőkosaras autó bérlés?

Az emelőkosaras autó bérlés minden olyan helyzetben alapszükséglet, amikor fel kell menni 16 méteres vagy annál nagyobb magasságba a munkavégzéshez, ám erre nincs mód lépcsőn, épület tetején, tűzlétrán vagy bármi más kéznél lévő alkalmatosságon. Ilyenkor a bérelhető kosaras autó gyors, könnyű segítség, ráadásul, ha tőlünk bérel, garantáltan biztonságos is.

emelokosaras_auto_berles


Emelőkosaras autó bérlés épületkarbantartáshoz


A kosaras autó bérlés épületkarbantartáshoz gazdaságosan kivitelezhető munkálatokat alapoz meg. A magasban szükségessé vált munkavégzés vagy épp az ellenőrző célú „felnézés” gyorsasága, egyszerűsége és biztonsága rendkívül fontos tényezők. A különböző – több emeletes – épületek vagy kémények, egyéb építmények és installációk sokszor igénylik a karbantartást. Természetesen nem mindegyikhez épül feljáró, így a feljutás nehézségekbe ütközik. Az időlegesen vagy rendszeresen szükséges, de nem folyamatosan kellő gépek a megbeszélt időpontban és a szükséges helyre érkeznek és már kezdődhet is a munka. Hosszabb távú együttműködés esetén ráadásul kedvezményeket is biztosítunk az emelőkosaras autó bérlés árából. Takarító vagy karbantartást végző cégenek, különböző szolgáltatóknak és egyéni, lakossági megrendelőknek is segítünk abban, hogy följussanak akár 32 méteres magasságba. Egész brigádot, vagy több munkaeszközt és alapanyagot is felviszünk, hiszen 200kg-ot elbíró kosarainkkal akár három szakember is feljuttatható egyszerre.


Kosaras autó erőgazdálkodáshoz, gyümölcsfákhoz, gallyazáshoz


Erdőgazdálkodás, gyümölcsös gondozása esetén is szükséges lehet az emelőkosaras autó bérlés. Ezek lehetnek egyszeri munkálatok, szezonális igény vagy folyamatos, rendszeres munkavégzés. Vállalunk emelőkosarazást egyéni, lakossági ügyfeleknek, kisvállalkozóknak, gazdálkodóknak vagy cégeknek. A 20 méteres magasságba emelő kosarunk elforgatható, így a mobilitás mégnagyobb mértékben elérhető. Az emelőkosaras autó bérlés alapvetően is rugalmasságot kínál, hiszen a kosár leengedése után gyorsan újra a magasba emelhetjük munkatársait vagy Önt a következő helyen való felálláskor. Az erdőgazdálkodás, gallyazás más gépeket és szakszerű segítséget is igényelhet, amiben szintén tudunk segíteni, ha szükséges. Elsőosztályú és modern gépparkunk mellé szakképzett és gyakorlott csapatot toboroztunk, szolgáltatásainkat barátságos áron kínáljuk. Hívjon minket mielőbb, 8 és 17 óra között azonnal felvesszük, időn kívül pedig hagyjon üzenetet és visszahívjuk!