You are currently viewing Kosaras bérlés közmű szereléshez

Kosaras bérlés közmű szereléshez

A kosaras bérlés közmű szereléshez is kiváló megoldás. Az emelőkosaras autók rendkívül hasznos eszközök a közmű szereléseknél, amelyek segítenek a szakembereknek elérni és kezelni a magasabb területeket. Nézzük, hogy pontosan milyen feladatoknál és milyen magasságok esetén érdemes vagy épp kimondottan szükséges az emelőkosaras autó bérlése.

Mikor segítség a kosaras bérlés közmű szereléshez?

Oszlopos légvezetékek szerelése:

A villany-, telefon- és kábelszolgáltatások oszlopos légvezetékei – ahogy azt könnyedén meg is figyelhetjük magunk körül – olyan magas oszlopokra vannak felszerelve, amelyekhez hagyományos módszerekkel nehezen lehet hozzáférni. Az emelőkosaras autók lehetővé teszik a szakemberek számára, hogy könnyen feljussanak ezekre az oszlopokra, és elvégezzék a szükséges szerelési vagy karbantartási feladatokat. általában a közműszolgáltatónak van saját, erre a célra tartott emelőkosaras autója vagy darus megoldásai, ám előfordulhat, hogy mégis szükség van kisegítő autóra.

Új csatlakozások létrehozása:

Új építkezések vagy felújítások esetén szükséges a vezetékek áthúzása, a közművesítés folyamatában. A házhoz való bekötésnél szintén magasban kell dolgozni, így nagyon jó szolgálatot tesz egy biztonságos, könnyen mozgatható megoldás.

Antennák szerelése:

Különböző antennák telepítéséhez, karbantartásához és cseréjéhez is fel kell jutni a magasba, melyhez csakis biztonságos megoldások jöhetnek szóba. Míg egy családi ház tetőszerkezetéhez viszonylag könnyű feljutni, addig egy önállóan magasodó oszlophoz kevésbé.

Vezetékeket veszélyeztető elemek eltávolítása:

Amikor a légvezetékek magasságába nő egy fa, vagy kinyúlik rá az ága, balesetveszély keletkezik. A vezetékek közeléből mindent el kell távolítani, azonban, ha a fa épp két oszlop között ér a vezetékre, nehéz dolgunk van. Egyes oszlopok alkalmasak a felmászásra, mások kevésbé. Ám ha oszlop sincs, akkor kell valami, ami felemel. Mint írtuk, a közmű szolgáltatók általában saját megoldásokat használnak, de ránk is mindig számíthatnak.

Fényreklámok karbantartása:

A városokban és városokban elhelyezett fényreklámok gyakran magas oszlopokra vagy épületek tetejére vannak felszerelve. Az emelőkosaras autók lehetővé teszik a szakemberek számára, hogy könnyen elérjék ezeket a magas pontokat, és elvégezzék a fényreklámok karbantartását vagy javítását.

Milyen magasságokat érintenek ezek a munkák?

A közmű szereléseknél a 32 méteres kosaras autó bérlés ritkábban szükséges, de 20 méter magasra azért jó, ha fel tudunk jutni. Például az oszlopos légvezetékek gyakran 5-10 méter magasak lehetnek, míg a távközlési és elektromos vezetékek általában 7-15 méter magasban helyezkednek el. Ezen felül, a városi fényreklámok és világítási rendszerek gyakran a 10-20 méteres magasságban helyezkednek el az épületek tetején vagy magas oszlopokon. A vezetékek és oszlopok lehetnek nem csak magasan, de alapvetően nehezen megközelíthető helyeken. Ilyenkor is jól jön egy emelőkosaras autó, mert az oldalirányú emelések és az elforgatható kosár sok gondot megold.

Az emelőkosaras autók segítségével a szakemberek könnyen és biztonságosan eljuthatnak ezekhez a magas pontokhoz, minimalizálva a balesetek kockázatát és növelve a munkavégzés hatékonyságát. A pontos magasság a projekttől és a közműtől függően változhat, de általánosságban elmondható, hogy ezek a munkák gyakran 5 métertől egészen 20 méterig terjedő magasságokban történnek.

Hívjon minket, ha magasban is biztonságban lenne, nálunk a kosaras bérlés közmű szereléshez is lehetséges, akár SOS megbízással is.