You are currently viewing Kosaras autó tetőjavításhoz – Gyors, erős és hatékony

Kosaras autó tetőjavításhoz – Gyors, erős és hatékony

Miért hasznos a kosaras autó tetőjavításhoz? Mert erős, gyors és biztonságos. Mit jelent ez a gyakorlatban? Szüksége van-e a kosaras autóra a munkálataihoz? Mire számítson, ha tőlünk bérel emelőkosaras autót? Ebben a cikkünkben ezekkel és ezekhez hasonló kérdésekkel foglalkozunk. Bemutatjuk az emelőkosaras autók tetőjavítási munkálatok során kínált előnyeit és lehetőségeit.

Biztonságos munkavégzés a magasban is

A kosaras autó tetőjavításhoz kínált egyik legnagyobb előnye, hogy magasfokú biztonságot nyújt. A tetőjavítás legtöbbször nagy magasságokban végzett munka. Ha a baromfi ól vagy a kis fészer tetőjének javításába kezdünk, nem kell több emelet magasba másznunk, néha elég egy kisebb létra. Azonban családi házak, társasházak, nagyobb épületek esetén a tetőjavítás veszélyes és jelentős magasságban végzett feladat. Ide nem elég a létra és a különböző biztonsági megoldások egy része sokkal gyengébb védelmet nyújt, mint egy jól kiválasztott, korszerű emelőkosaras autó.

Nálunk lehetőség van akár 32 méterre is felemelni a munkásokat és eszközeiket, miközben az autó teljesen stabilan áll és tartja őket. Az oldalirányú emelés is megoldható, egészen 20 méteres magasságig. A kosaras 200 kg súlyt bírnak, ami akár 3 szakembert is jelenthet. Itt nem kell félni a biztosítókötél vagy az állványozás hibáitól, mert autónk sziklaszilárdan tartja kosarát és benne az említett súlyt. A kosár megfelelő korláttal rendelkezik, hagy bőven mozgásteret, de direkt erre irányuló lépések nélkül nem lehet kiesni belőle. A munkások biztonságban vannak, a munka gyorsan és gördülékenyen zajlik. Mivel mindkét kezüket használhatják, és nem kell önmaguk stabilitására ügyelniük, a munka is hatékonyabb lesz.

kosaras autó tetőjavításhoz

Nehezen elérhető helyeken is kényelmesen

A kosaras autó tetőjavításhoz bérelve lehetővé teszi, hogy olyan helyeken is biztonságos és kényelmes munkavégzés jöhessen létre, ami más módon akár megközelíthetetlen volna. Például a tetőn, egymáshoz közeli házak között található csatornák, a tetőablakok vagy a kémények is könnyen elérhetőek, de azok a tetőrészek is, amikhez úgy kell „benyúlni” valahonnan. Az oldalirányba is emelő autónk könnyedén biztosítja a „benyúlást” vagy épp „kinyúlást” is, ha nem lehet a munkavégzés helye alá pontosan beállni. Az emelőkosaras autó tehát kiszélesíti a munkavégzés lehetőségeit és lehetővé teszi vagy „csak” megkönnyíti egyes helyeken a munkavégzést. Miért gondolkodna tovább, ha nem fér hozzá a tetőhöz? Hívjon minket és pillanatok alatt följuttatjuk a munkaterületre.

Hogyan bérelhető kosaras autó tetőjavításhoz?

Egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén és jelezze, hogy a kosaras autó tetőjavításhoz fog kelleni. Megbeszéljük a részleteket és időpontot egyeztetünk, majd igény szerint kezelőszemélyzettel meg is kapja autónkat a megbeszélt időben, a megállapodásban szereplő időtartamra. Természetesen írunk szerződést és mindenben segítségére leszünk a munkavégzés ideja alatt is. Előreláthatólag több időre, akár napokra is szüksége van az autóra? Egymás után több alkalommal bérelne? Ez is megoldható. A kosaras autó tetőjavításhoz bármikor rendelkezésére áll.