You are currently viewing Kosaras autó bérbeadás tavaszi munkálatokhoz

Kosaras autó bérbeadás tavaszi munkálatokhoz

Tavasszal a kosaras autó bérbeadás számos idénymunkához lehet szükséges. Fák gondozása, épületek karbantartása, kültéri takarítás, tisztogatás és még akár tavaszi rendezvények felépítése, reklámok, tavaszi díszítmények felállítása, telepítése is aktuálissá válik ilyenkor. Mivel sok esetben ezek a munkák nehezen hozzáférhető, magas pontokon várják a szakembert, elkél a biztonságos, gyors, rugalmas segítség, amellyel a feljutás gyerekjáték. Mi pont ezt biztosítjuk kiváló minőségű, erős, stabil és korszerű kosaras autónkkal, valamint szakképzett kezelőszemélyzettel, akik mindenben az ön rendelkezésére állnak.

Így vegye igénybe a kosaras autó bérbeadás szolgáltatásunkat

kosaras_auto_berbeadas

Amennyiben úgy látja, hogy szükségessé válik a stabil, de rugalmas magasba emelés, keressen minket bizalommal! Érdemes tudni, hogy milyen helyen milyen magasságba és előreláthatólag mennyi ideig lesz szükség az emelésre, valamint mekkora súlyt emelne. Ezen információk birtokában ajánlatkérő űrlapunkon is felveheti velünk a kapcsolatot, de a telefonos megkeresés is remek megoldás. reggel 8 és délután 5 között tudunk beszélni, azonban hagyhat üzenetet és kérhet visszahívást a nap bármely órájában. Kollégáink a lehető leghamarabb visszahívják, hogy mielőbb egyeztethessük a részleteket. Autóink elfoglaltak, munkaidőnk betáblázott, azonban mindig megtaláljuk a megoldást. Érdemes azonnal hívni minket, ahogy felmerült az igény, mert így biztosítható, hogy akkor érkezik autónk, amikor csak szeretné.

A kosaras bérlés fontos paraméterei

A bérlés menete egyszerű, az ügymenet gyors. Megbeszéljük, milyen autónkra van szüksége, mikorra és hova, valamint mennyi ideig számít a segítségünkre. A részletek is fontosak, tehát kell-e oldalirányba emelni (mert mi azt 20 méterig gond nélkül megoldjuk), van-e szüksége kiegészítő szolgáltatásokra vagy esetleg elképzelhető, hogy többszöri kiszállásról lesz szó? Ha rendszeres megrendelőnk lenne, akkor havi szerződéssel még kedvezményt is tudunk biztosítani. Céges, önkormányzati megrendelő? Esetleg ingatlankezelőként kéri kosaras autó bérbeadás szolgáltatásunkat? Nagyobb megrendelések, hosszabb ideig tartó munkálatok esetén is pontos megbeszélésre van szükség, hogy minden önnek fontos időpontra lefoglalhassa megfelelő autónkat.

Kosaras autó bérbeadás tavaszi idénymunkákhoz, aktuális feladatokhoz és bármihez, amit a magasban kell elvégezni. Remek, óradíjas árszabás, rendszeres megrendelés esetén kedvezmény és akár kiegészítő szolgáltatások a zöldterület gondozástól, a daruzáson át a különböző takarítási feladatokig. Hívjon most vagy hagyjon üzenetet!