You are currently viewing <strong>Kosaras autó bérbeadás fagondozáshoz</strong>

Kosaras autó bérbeadás fagondozáshoz

Egyszerű, hatékony és biztonságos megoldást nyújt a kosaras autó bérbeadás fagondozáshoz is. A zöldterület fenntartás, az erdőgazdálkodás, park gondozás és az útmenti fák rendben tartása rendszeresen végzendő munkák. Ezek ellátásához elengedhetetlen, hogy a megfelelő magasságba a megfelelő biztonsági szintet érjünk el. Az emelőkosaras autó bérlés Budapesten és Pest megyében mindehhez profi alapot szolgáltat.

Milyen magasra emel a kosaras autó?

kosarasauto_berbeadas

A kosaras autó maximális emelési magassága az autó típusától függ. Ahhoz, hogy biztonságosan fel tudjunk emelni többtíz vagy száz kilogrammot, szükséges a talajon biztosan álló, megfelelő tömegű, súlypontú és kitámasztott alap. Nálunk a kosaras autó bérbeadás akár 32 méteres magasságban történő munkavégzéshez is lehetséges. Autóink 16m, 18m, 20m, 32m és oldalirányba maximum 20m magasságig emelnek. Mindezt biztonságosan és stabilan. Az elfogatható kosarak nagy mozgásteret nyújtanak, ám az, hogy autóval emelünk eleve jelentős mobilitást és rugalmasságot kínál. Könnyen, egyszerűen és gyorsan mozdulunk, ezáltal Önnek dinamikus és gördülékeny munkavégzést teszünk lehetővé. A mozgékonyság és állítható kosarak fagondozáskor, gallyazáskor segítenek nagyobb területen elvégezni a munkát, mielőtt az egész szerkezettel mozdulni kellene. Ha fasor rendberakása a cél vagy egész parkon átívelő „visszanyesés” a feladat, akkor más nem is nagyon jöhet szóba, csak egy biztonságos, korszerű kosaras autó. Az emelőkosaras autó bérbeadás célja, hogy az ilyen és ehhez hasonló munkákat biztosítsa. Szolgáltatásunkkal pillanatok alatt megszabadíthatóak a felsővezetékek, kimenthető egy madárfészek vagy legallyazható egy egyész park anélkül, hogy a munkások veszélynek tennék ki magukat.

kosarasauto_berbeadas_fagondozashoz

Melyik emelőkosaras autó bérbeadása kell az adott munkához?

Ha a kosaras autó bérbeadás fagondozáshoz történik, kevésszer van szükség a maximális magasságra. Tehát csak kimondottan ritkán válik szükségessé a 32 méterig emelő autónk. Azonban, ha nem csak egy vagy egymástól távol eső fák a célpontok, fontos, hogy az oldalirányú emelést is biztosítani tudó autóink egyikét küldjük. Ennek azért van jelentősége, mert az egymáshoz közel eső fákat így egy megállással és kitámasztással rendbe lehet rakni. Valószínűleg mindenki számára fontos, hogy gyorsan, dinamikusa és gördülékenyen végezzen napi teendőivel, főleg ha ezek a teendők a munka körébe sorolhatók. Nos, mi ezt igyekszünk megteremteni minden egyes együttműködés során Önnek is. Ha nem biztos abban, hogy munkájához milyen segítség kell, hívjon minket bizalommal és mi eligazítjuk a kosaras bérlés rejtelmeiben.