You are currently viewing Jutányos kosaras autó bérlés árak

Jutányos kosaras autó bérlés árak

Kosaras autó bérlés árak korrekten kalkulálva, hogy Ön a szolgáltatásunk minden részletével elégedett legyen. Nem tudja, hogy mennyibe kerülne? Fogalma sincs, hogy vidéki kiszállás esetén milyen összeggel számoljon? nem kap korrekt információkat? Akkor most tisztázzuk, hogy miként számolandó a kosaras bérlés és milyen feltételek mentén alakulnak a mi áraink!

Miért nehéz egy általános pontos összeget meghatározni?

A kosaras autó bérlés árak, tekintve, hogy minden munkánk más és más, több tényező figyelembe vételével alakulnak ki. Pontos összeget tehát semmiképpen nem tudunk kiírni weboldalunkra. Ha hozzávetőleges árat próbálnánk meg közölni, akkor is felmerülne a kérdés vagy inkább kérdések sorozata, hogy rendben, de érvényes akkor is, ha…? Hát nem, akkor nem érvényes, ha…

Éppen ezért fontos, hogy mindenkinek egyedi árajánlatot adjunk, hiszen a megtenni szükséges távolságok, a munkavégzés időpontja és időigénye, valamint az egyedi körülmények mindig mások. Kivéve, ha valaki rendszeresen ügyfelünk ugyanolyan munkára, de akkor meg kedvezménnyel is lehet számolni.

Ezek alapján dőlnek el a kosaras autó bérlés árak

kosaras autó bérlés árak

A kosaras bérlés árak, mint említettük, a munkavégzés helyétől, az időponttól, a lefoglalt időintervallumtól, plusz kérésektől és egyedi körülményektől függenek. Emellett vannak állandó tényezők is, amik a következők:

Ha Budapesten dolgozunk, akkor 1-1 óra kiszállással és 1óra be és kiállással kell számolni minimum. Erre jön rá a tényleges munkavégzés óradíja és ha van, akkor a speciális kiegészítők ára.

Vidéken a tényleges menetidőt számoljuk el, ami a telephelyről való indulás és a munkavégzés helyszínére érkezés ideje. Tehát ha például 3 óra az út, akkor a számlán is annyi fog szerepelni. Az E-útdíj szintén felkerül a számlára.

Érthető és szükségszerű okokból a legkisebb számlázandó díjunk 3 órának megfelelő bérleti díj, valamint a munkavégzés hosszától független 1 óra beállási és 1 óra kiállási díj, ami összesen 5 óra alapösszeget jelent. Szintén érthető okokból minden megkezdett óra egész órában számolódik, tehát a 6 és háromnegyed óra, az 7 óra, de a 6 és negyed óra is 7 órás munkaidőnek felel meg. Természetesen nem szoktunk kicsinyeskedni percekkel vagy ha a mi lassúságunk, nehézségeink miatt csúszunk, akkor lefelé kerekítünk.

Szintén változnak a kosaras autó bérlés árak akkor, amikor sürgősen, azonnal kell a szolgáltatásunk. Amennyiben van szabad kapacitásunk, rögtön autóba pattanunk és útra kelünk Önhöz, azonban itt egyedi kiszállási díjjal kell számolni.

Hogy pontosan mennyibe is kerül a darus autó bérlés, az mindig az adott feladat ismeretében állapítható meg, tehát mondja el, mit szeretne és mikorra. Szívesen visszahívjuk, csak „csörögjön ránk”, és pár pillanat alatt egyeztetünk.

Nyilván Ön sem szeretne standard árat fizetni, amikor kisebb munkával bíz meg minket, mint amire azt esetleg szabtuk. Az egyedi árképzéssel mindenki jól jár és nem keletkeznek veszteségek. Ráadásul csak így tudjuk „igazságosan” és lényegében ugyanolyan számítások mentén árazni szolgáltatásunkat mindenki számára.

Ha pedig lemondaná a megrendelt szolgáltatás, a gépünk helyszínre indulása előtt díjmentesen megteheti, nálunk nincs meg a 24 órás limit erre. Máshol általában a megbeszél időpont előtt egy nappal már nem díjmentes a visszamondás.