You are currently viewing Emelőkosaras autó bérlés filmforgatáshoz

Emelőkosaras autó bérlés filmforgatáshoz

Az emelőkosaras autó bérlés filmforgatáshoz rendkívül hasznos és sokszor semmivel nem helyettesíthető eszköz. A kosaras autó alkalmas a filmforgatás során a kamerák magasban történő, stabil és dinamikus mozgatására, ezen kívül akár kaszkadőrök által kivitelezett ugrásos, mászásos jelentek megvalósításánál is jól jöhetnek. Nálunk több magasságba is emelhet nagy súlyt, kosaraink elforgathatóak és az oldalirányú emelés szintén megoldható. Korszerű, biztonságos autóink bármilyen filmforgatás, reklámfilm készítés, nagy játékfilm készítés vagy csak műsorfelvételek, esetleg állóképes anyagok elkészítése során is hasznosak és bérlésük költséghatékony, egyszerű megoldás.

Ilyen feladatok esetén jól az emelőkosaras autó bérlés filmforgatáshoz

emelőkosaras_autó_bérlés_filmforgatáshoz

Filmforgatás esetén akkor is jó szolgálatot tesz egy kosaras autó, ha nincsenek magaslati felvételek, hiszen sokrétű felhasználhatóságuk és könnyű mozgatásuk miatt bárhol nagy segítséget nyújthatnak, és segítenek megvalósítani a kicsit képtelenebbnek tűnő, extra kreatív ötleteket is. Nézzük, hogy az ekosaras autó bérlés filmforgatáshoz miben lehet megoldás:

Magaslati felvételek készítése: Ez nyilvánvaló, egy kosaras autóval, annak maximális emelési magasságáig felviheti a kamerát. Ez a magasság nálunk 32 méter, ameddig 200 kg-ot tudunk följuttatni.

Közeli felvételek nehezen hozzáférhető helyekről: Épületek tetején ugráslás, belesés a 3. emelt ablakán? Vagy közeli felvétel egy madárfészekről? A magasba emelés és a mozgathatóság biztosítják a magasban lévő dolgokról, történésekről, folyamatokról való közeli felvételkészítést.

Felvételek mozgásban lévő kamerával: Ha nincs megfelelő célinstalláció vagy jó autó a kamera gyors mozgatására, esetleg a mozgó felvételkészítést a magasban kell kivitelezni, egy nagy teherbírású, de viszonylag fürge darus autó sok esetben kisegítheti a stábot.

Hang- és világítástechnika: Az emelőkosaras autó bérlés filmforgatáshoz nem csak a kamerák mozgatását segíthetik, hanem a hang-, és fénytechnika megfelelő beállítását is lehetővé teszik. Emelje vagy emelje és mozgassa a hangtechnikát és a fényeket vagy árnyékolót, és máris könnyebben megvalósítható a tökéletes felvétel!

Díszlet és a terep ellenőrzése: magasról lenézve az egész kép könnyebben átlátható, ezért emelőkosaras autóval több tíz méterről megvizsgálható az egész díszlet és a többi körülmény is.

Magasság, mozgás, stabilitás, erő és költséghatékony megvalósítás bármilyen filmes produkcióhoz 16 métertől 32 méteres magasságik, profi kezelőszemélyzettel és kiegészítő szolgáltatásokkal is, mint például daruzás vagy szállítás, esetleg nagyobb produkciók esetén tereprendezés, gépi földmunka. Az emelőkosaras autó bérlés filmforgatáshoz nagyon sokoldalú megoldás, mely segít a kreatív ötletek minél kompromisszum mentesebb, teljes megvalósításában és olyan szükségleteket elégít ki, amik megalapozhatják a zavartalan munkát, mindezt remek áron.