You are currently viewing Emelőkosaras autó bérbeadás kiegészítő szolgáltatásokkal

Emelőkosaras autó bérbeadás kiegészítő szolgáltatásokkal

Cégünk az emelőkosaras autó bérbeadás mellett számos szolgáltatással segíti Önt. Ha ki kellene vágni egy fát vagy gallyazni kell a vezetékek miatt, ránk számíthat. Magas épületek külső takarításához is hívhat minket. Kosaras autóval és szakemberekkel, korszerű gépekkel érkezünk és az egész munkát nyugodtan ránk bízhatja. Még a fát is elszállítjuk, sőt, ha kell, kiemeljük a fatönköt és elegyengetjük a helyét. A lehetőségek szinte korlátlanok, hiszen rendkívül átfogó és komplex konstrukciókkal állunk rendelkezésére. Ha érdeklik a részletek, olvasson tovább!

Milyen munkákhoz kérheti komplett szolgáltatásunkat?

Az emelőkosaras autó bérbeadás mellé főleg olyan szolgáltatásokat kínálunk, melyekhez munkagépekre van szükség vagy erdőgazdálkodási, építőipari, szállítási, zöldterületgondozási vagy ipari jellegű tevékenységhez kapcsolódnak. Ezek mellett azonban egyedi igényeivel is megkereshet minket. Például vállalunk tetőmosást akár vagy ipari alpin technika helyett ablakmosást emelőkosaras autó segítségével. A teljesség igénye nélkül íme néhány konkrét példa arra, hogy milyen feladatokhoz kérheti átfogó segítségünket:

  • Kertészeti, erdészeti, faápolási, favágási feladatok
  • Építkezések, bontások, renoválások
  • Közművekkel, közvilágítással, vezetékekkel kapcsolatos munkák
  • Takarítási, épületgondozási feladatok
  • Reklámok, óriásplakátok kihelyezése
  • Filmezéshez, reklámkészítéshez, fotózáshoz magaslati munkák
  • Fesztiválok, vásárok, rendezvények építése, bontása
  • Installációk elkészítése, bontása
kosarasauto_berbeadas

Mit tudunk biztosítani emelőkosaras autó bérbeadás mellé?

A különböző munkák elvégzéséhez az emelőkosaras autó bérbeadás mellett tudunk biztosítani szakembereket, akik elvégzik magát a munkát vagy annak egy részét. Például legallyazzák a fákat, felülről lebontják vagy kivágják, esetleg kidöntik azokat. elvégzik a magasban lévő takarítási feladatokat, elvégeznek bizonyos javításokat vagy kihelyezéseket. Szintén tudunk segíteni egész építkezéseknél vagy bármilyen tereprendezést igénylő munkáknál. A föld, zöldhulladék és egyebek elszállításában, esetleg szükséges elemek odaszállításában és rakodásában is közreműködünk. Emelőkosaras autó bérbeadás mellett tudunk biztosítani KCR darus, markolós, és gépi földmunkához szükséges gépeket is kezelőszemélyzettel.

Egyszerűsítse a dolgát azzal, hogy egyetlen megállapodással elintézheti a szükséges munkálatok javát vagy akár egészét is. Hívjon minket bizalommal és szakértő munkafelvevőnkkel minden részletet azonnal tisztázhat!