You are currently viewing A kosaras autó bérlés feltételei

A kosaras autó bérlés feltételei

Szüksége lenne emelőkosaras járműre, de nem egyértelműek a kosaras autó bérlés feltételei? Nem tudja, hogyan működik az efféle szolgáltatás és milyen lehetőségeket tartogat? Fogalma sincs, hogy mire kell odafigyelnie? Nálunk egyszerű megoldásokat talál, melyek gördülékenyem segítik az Ön munkáját. Mi most összeszedtük, amit tudni érdemes. Nézzük a kosaras bérléssel kapcsolatos tudnivalókat és feltételeket!

Mikor érdemes kosaras autót bérelni, azaz mire alkalmas és mire nem?

A kosaras autó bérlés feltételei között talán az első, amin áll vagy bukik a dolog, hogy egyáltalán a kívánt célra bérelhető-e a jármű. Alapvetően elmondhatjuk, hogy nehéz lenne olyan feladatot találni, ahol a mi emelőkosarasaink nem állják a sarak. Talán pont a túl saras, süppedős talaj lehet a kizáró ok. Ám ezen belül is nagyon rossz állapotú és mélyre süppedős talajnak kell lennie, mert autóinkat zord, nehezen hozzáférhető helyen is biztonságosan állítjuk be. Vastag kerekek, erős és stabil támasztékok, remek súlyelosztás biztosítja, hogy egy kis süppedés, egy kis sár nem neme lehet akadály.

Mivel autónk a lehető legkompaktabb típusok amellett, hogy stabil alapot képeznek nagy súly nagy magasságba való felviteléhez is, a kis, szűkös helyeken is helytállnak. Szintén jól működnek kisebb dőlésszögű lejtőkön vagy köves talajon. Ha nagy a lejtés mértéke, kérje kollégáink segítségét, mielőtt megrendelné szolgáltatásunkat!

Természetesen olyan helyre nem fogunk beállni, ahol mások privát szférája vagy értékei esetlegesen sérülhetnek, így a helyhasználatnak hivatalosan is megengedettnek kell lennie, csak úgy vállaljuk a munkát.

Minden esetben, amikor felmerül, hogy egyedi helyen, különleges körülmények között van szükség ránk, kérje kollégáink segítségét. Biztosan találunk megoldást!

kosaras autó bérlés feltételei

A kosaras autó bérlés feltételei – Egyéb tényezők

A kosaras autó bérlés feltételei között szerepelnek díjazásra vonatkozóak is, valamint fontos kiemelni a felelősségi köröket.

Amennyiben tőlünk bérelne emelőkosaras autót, a legkisebb számlázási díj, amivel számolni érdemes, az 3 órának megfelelő bérleti díj és a beállás, valamint a kiállás 1-1 órás óradíja. Tehát 5 óra a minimum, a maximum viszont csak Önön áll.

Egész csapatunk, a kezelőszemélyzet, a sofőr szakmailag naprakész és munkavédelmi szempontból is kiképzett. Éppen ezért a gépjármű közelében az ő utasításaik a mérvadóak. Munkánknak megszakíthatjuk abban az esetben, ha a biztonság sérülne. Amennyiben a kezelő utasításainak figyelmen kívül hagyása következtében kár keletkezik, a felelősség és teher a bérlőre hárul.

Bérlőként arra fontos ügyelni, hogy az emelőkosaras autó bérlés feltételei között szerepel még az is, hogy a gépjárműveinkben és eszközeinkben okozott kár helyreállítása a bérlő költsége. Munkatársaink mindent elkövetnek, hogy se sérülés, se kár ne keletkezzen. A saját hibánkból fellépő problémák természetesen minket terhelnek.

Cégünk rendelkezik magas összeghatárú felelősségbiztosítással. Ez a tevékenységi köreinket teljes mértékben lefedő biztosítás, mely által ön is biztosítva érezheti magát.

A területfoglaláshoz és a tervezett tevékenységhez szükséges engedélyek beszerzése a bérlő feladata.

Ha szeretne az ön által tervezett munkához emelőkosaras autót bérelni, de speciális igényei miatt több információra van szüksége, Hívjon! Munkatársaink hosszú ével széleskörű tapasztalatával és szakértelemmel fognak segíteni.